Thursday, 15 November 2007

skjerf


hei alle sammen
egentlig har jeg ikke så mye nytt, jeg har komet inn på Ravelry og det føles som om jeg bruker mere tid på å finne nye ting å strikke, enn jeg bruker på å faktisk strikke. Jeg har laget meg et mål, og det er at den første julegaven skal bli ferdig i løpet av helga, og jeg skal bli ferdig med første del av mystic water sjalet. regner med at det ikke blir noe stort problem.
hadde et lite problem i går med mw, og det var jo ikke rart...da jeg strikka på dagtid snakka Fiona så mye til meg at jeg glemte å markere at jeg hadde strikka en rad..ikke rart det ble feil da jeg strikka samme rada en gang til...er fiksa nå iallefall!!
Bilde er av julegave 1, Skjerf til pappa
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Hi everyone,
i don't really have alot of news, i have joined Ravelry and it feels like i spent more time finding new things to knit than i actually spend knitting. I have a goal, and that is to finish the first Christmas present before the weekend is over, also to finish clue 1 of Mystic water KAL. I don't think it will be a problem.
I did have a little problem last night with MW, and no wonder...when i was knitting during the day, Fiona had so much news for me so i forgot to mark the last row as knitte..no wonder something was wrongwhen i tried to knit that row a second time ...it has been fixed!!
Picture is of Chrismas pressie 1, scarf for my dad

3 comments:

 1. På besøk hos deg for første gang! Kommer nok igjen!Moro å sjekke inn med en Skotlandsboer også. Måtte le gjenkjennende da du sa du brukte mer tid på nettet (her: Ravelry) enn på faktisk å strikke. Sånn er det ofte med meg og.
  Starten på sjalet var flott. Jeg har aldri våget meg på et slikt.
  LØB

  ReplyDelete
 2. Hi Linn

  Finally got round to adding a link to your blog on mine - Ravelry is quite time-consuming isn't it ? !

  Like the colours of your Dad's scarf.

  Heather

  ReplyDelete
 3. Hi

  Found ya via Ravelry!

  Got worried when I came into the blog tho' - thanks for the translation!! Must take you ages to blog if you have to do it twice.

  Is that the pattern you told me about?

  Nan

  ReplyDelete

Hi, thank you for the visit, hope to see you soon!