Sunday, 12 February 2012

Working

Just working towards a simpler life, a life without lots of stress. So today is the day for going through some old toys that my daughter has outgrown..she will be 8 in April and there is no need to hold on to ALL the baby toys..it creates alot of clutter to be honest.

I want a simpler life with less "stuff". Here goes, must be tough !!

2 comments:

 1. Hei, finner ikke noen mailadresse så jeg poster her. Jeg er en dame som bor i og blogger fra Italia. Har laget en "samleside" for nordmenn som blogger fra utlandet. Så kan vi lettere finne fram til hverandre. Syns det er gøy å lese om andre nordmenn i samme situasjon.... Ta en titt på http://utenlandsbloggere.blogspot.com og er du interessert så send en mail på italiatips@gmail.com.

  Mvh Linda

  ReplyDelete
 2. Hei Linda!

  Jeg kom over bloggen din mens jeg satt og tittet etter nordmenn i Skottland. Jeg lurte på det var noen mulighet for at jeg kunne få intervjue deg en av de nærmeste dagene om hvordan stemningen er der opp mot valget på torsdag? Er spennende for oss nordmenn her hjemme og høre fra andre nordmenn som bor i Skottland syntes :) 
  Lurte også på om du kanskje har noen bilder, eller om du kan ta noen bilder, som viser litt hvordan stemningen er der i dagene før valget?
  Send meg en mail på Camilla.huuse@vg.no

  ReplyDelete

Hi, thank you for the visit, hope to see you soon!